Når det er sygdomme vi taler om, er det i langt de fleste tilfælde strålerne i personens sengeplads, der bestemmer til hvilken retning kroppen bliver justeret. Søvnfasen tæller ca. 10 gange så meget som i vågen tilstand. Dette skyldes især at kroppen i søvnfasen bliver justeret. Hjernen kører mange "computer programmer" igennem for at justere kroppen i denne fase. Hvis man nat efter nat bliver justeret forkert til samme side, så vil det på sigt give problemer. Det der bestemmer, hvornår problemerne opstår, er hvor kraftigt jordstrålerne er i ens sengeplads, hvor lang tid man har sovet her kontra personens immunsystem.                                                                               Husk altid at kontakte din læge, hvis du føler dig sløj eller syg. Ligeldedes får du medicin, så skal du kantakte din egen læge, før du trapper medicinen ned, selvom du får det bedre. Har du haft astma problemer og kommer ud af jordstrålefelterne, vil du risikere efter ca. 3 uger at få noget, der ligner et kraftigt anfald, når kroppen selv begynder at rense ud. Derfor er det vigtigt, at du først efter 1 måned taler med lægen om en nedtrapning af medicin i dette tilfælde. Nogle gigt patienter kan opleve, at kroppens udrensning bliver så kraftigt, at de mærker en kriblende fornemmelse i kroppen og meget mørk urin i ca. 2-3 dage efter, at de har flyttet sengen.

Sygdomme:  Jeg deler sygdommene op i 2 hovedgrupper.

1. Stråler hvor Hartman (Proton kerner), Curry (Neutron kerner) og/eller en vandåre giver energi = plus siden. Lidt energi har vi godt af og vi kan som regel godt lide at være i disse felter, men for meget energi vil på sigt give stor risiko for canser (undtagen hudkræft), sklerose, fibromyalgi, podagra, lupus,epilepsi, Hortons hovedpine og ADHD er det, jeg har set til denne side.

2. Stråler hvor Hartman (Proton kerner), Curry (Neutron kerner) og/eller en vandåre giver udrensnings problemer = minus siden = affaldsstoffer ophobes. Næsten alt andet end ovenstående ligger til denne side. Leddegigt, alstma, allergi, barnlæshed, aborter, diabetes, betændelses tilstande, sårhelings problemer, sengevædere, gigt problemer, dårlig søvn osv.

En rask person kan godt holde til at ligge i 2 almindelige jordstråler H og/eller C med samme polaritet på sigt, Hvis ikke der er noget andet, der ødelægger immunsystemet. Det bedste er selvfølgelig i ingen eller så få som muligt, især fra skridtet og opefter. Det er sådanne steder, jeg ser, folk bliver rigtig gamle.

En kronisk tilstand som er opstået f.eks i form af en canser, sklerose hvor fedtisoleringen imellem nervebanerne er ødelagt eller leddegigt hvor der er deforme led. Her hjælper det ikke nok kun at flytte sengen væk fra jordstrålerne, men ved at gøre dette kan man begrænse skaderne og sørge for at bremse udviklingen. Ved sklerose er det lykkedes mig at få 3 medicinfrie ved at komme indenfor det første år, ved at få folk flyttet væk fra jordstrålerne med energi. Så her ser det ud til at kunne bremse udviklingen af sygdommen helt.  Ved leddegigt er det lykkes mig at få personer symptomfrie efter ca. 4 mdr. ved at få dem flyttet væk fra minus jordstrålerne = udrensningsproblem siden.

3. Jordforskydninger (revner i undergrunden) har en tendens til at gøre leddene stive. Jeg har set mange hold problemer i disse og ligeledes hofter og knæ, der er blevet skiftes ved at have ligget over disse revner og især, hvis de andre jordstråler er til minus siden.

Det er nu muligt at  lave en FOREBYGGENDE opmåling, så man nedsætte risikoen for ovenstående alvorlige sygdomme med ca. 90%. I Danmark er det på nuværende ca. halvdelen af befolkningen, der kunne have en bedre soveplads. På 1/4 af overfladen vil det være canser ( undtagen hudkræft), På en anden 1/4 del er det udpræget udrensningsproblemer som leddegigt, astma, diabetes, forkalkninger og mange andre problemer. Så det er ca. halvdelen af overfladen der kan bruges som sovested, men skal man gøre sig tanker om at blive 100 år er vi nede på ca. 10% af overfladen herhjemme.

ET GODT RÅD: Bliver man alvorlig syg, skal man altså ikke lægge sig i sin egen seng uden at flytte den og helst ind i et andet værelse, for der er rigtig stor sandsynlighed for, at det er her, årsagen til dit problemet er opstået.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk