SKLEROSE UNDERSØGELSE 2013-2014

Du har nu mulighed for en gratis jordstråleopmåling, hvis du bor i Jylland Nord. Nord for en linje fra Ringkøbing og til Aarhus.

I anledning af Miljø- & jordstråleforeningen Danmarks 25 års jubilæum 2013, får de 5 første sklerose deltagere en gratis opmåling, hvis nedenstående 4 kriterier er opfyldt.

Formålet med undersøgelsen er at se, om sklerosen kan bremses helt eller delvis på det stadium, det har nået at udvikle sig til, ved at flytte sengepladsen til et godt sted jordstrålemæssigt.

Jeg har haft 2 lykkelige tilfælde, hvor jeg er kommet meget tidligt ind i forløbet, hvor det er lykkedes at stoppe den videre udvikling af skaderne på nervebanerne ved at flytte sengepladserne.

Da det er jordstrålerne med kraftigt energi i hovedet i sengepladsen, jeg har kunnet konstatere er årsagen sklerose, er kriterierne for at deltage:

  1. Du har fået konstateret sklerose indenfor 1 år.
  2. Du har sovet mindst 5 år på samme sted inden sklerosen blev opdaget.
  3. Du er villig til at flytte sengepladsen til anvist sted.
  4. Du er villig til i 6mdr., mindst 1 gang om måneden kort at skrive om flytningen af sengen har haft indflydelse på dit helbred.

Den/de personer, der foretager opmålingen og 2 kontrollanter har tavshedspligt, så du forbliver anonym og ligeledes din adresse.

Har du spørgsmål så kontakt mig. Orla S. Pedersen.

Der er 2 opmålinger tilbage.

Tegningen til venstre. Sklerose nr.1. Den brede +H (30m. & 100m.) tæller i styrke som 6 almindelige jordstråler H og/eller C. Vandåren koster generelt for meget på immunsystemet, hvorved jordstråler H og C får større indflydelse på helbredet. Revnen i undergrunden (Jordforskydningen) presser den brede +H til at blive breddere. Jordforskydningen øger strålingen, samt den har en tendens til at gøre leddene stive. Kvinden immunsystem var kraftigt belastet af et dødt foster, medicinering mod dette og selvfølgelig også psykisk nede, hvorved jordstrålerne får endnu større indflydelse. Kvinden sover til højre i dobbeltsengen. Opdateret d.27-08-2014. Personen har nu ikke mærket noget til sklerosen i 8 mdr.

Tegningen til højre. Sklerose nr. 2. Sklerose i seng 1 efter ca. 2½ år her. Den brede +H (30m.) tæller i styrke som ca. 3 almindelige jordstråler H og/eller C. I hovedgærdet går der også en +H på tværs af sengen. Så det giver en styrke på 4 jordstråler i hovedet, samt jordforskydnningen og vandåren. Anbefalet at de straks flytter sengen til seng 3 og 4 og med hovedet ind mod rummet.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk