Videregående kursus i jordstråleopmåling i Aalborg i efteråret 2018. Mødested er hos Orla S. Pedersen, Kroghsgaardvej 15, 9220 Aalborg Ø.Dette kursus har også en varighed af 3 lørdage. Alle dage fra kl. 9 til ca. kl.15 på følgende datoer. Datoerne er ved at være fastlagte.

KURSUS: Der er følgende kursus:

BEGYNDER KURSUS:
På dette 3 dages kursus får du kendskab til de væsentligste ting  om jordstråler:
Hvad er jordstråler?
Hvor stor indvirkning har de på alt levende organismer (også mennesker).

De er hovedårsagen til kræft, sklerose i energifelterne ( plus felter) og leddegigt i udrensnings problemsiden (minus siden).
Du lærer at gå med pindene. Du bruger din krop som måleinstrument og pindene som viser.
Du lærer og øver dig i at finde og registrere de 4 væsentligste af jordstrålerne, som er Hartmann og Curry, vandårer og jordforskydninger. 
Du lærer at polaritets bestemme jordstrålerne og styrken af dem
Du lærer nogle ting, man som opmåler ikke skal gøre, som vil belaste dig unødigt og du lærer nogle metoder til at beskytte dig selv på.
Kursusgebyr incl. materiale er 1200kr.
Det kræver også, at man er medlem af Jordstråleforeningen.
www.mj-danmark.dk
Kontingentet  er pr. kalenderår 100kr. for personen, 200kr. for et husstand.
Ved medlemskabet har du også adgang til at læse vores foreningsblade.
Der serveres et rundstykke og morgen kaffe/te. Frokost medbringer du selv. 
Kontakt mig for nærmere på tlf. 98135564 eller mail. 
osp@jordstraaler.dk 
 
Orla S. Pedersen.
Min hjemmeside hedder
www.jordstraaler.dk

VIDEREGÅENDE kursus også 3 dage hvor du efteren kort opfriskning af kursus 1 også lærer at finde mange andre typer stråler, også svage stråler, som kan genere de personer, der er meget følsomme. Du lærer grundreglerne ved en opmålingstegning. Du lærer at lave en persom test, hvor vi på ca. 3 meters afstand kan teste på en persons aura billede, hvor på kroppen en person er i ubalance og måske kan indikere et problem det pågældende sted. I får en opmålings opgave den sidste dag.              

For dem, der ønsker at blive OPMÅLERE for foreningen, kræves det, at man kommer med som føl indtil instruktøren mener, at du kan klare opgaven selv og at du aflægger en given prøve på en opmåling inclusiv en tegning. 

Kursus for entreprenører.

Mange entreprenører med respekt for sig selv har et par vinkelpinde liggende bag førersædet. Så de har opdaget, at det er en god ting lige at undersøge stedet, hvor man skal til at grave om der findes lyslederkabler, kabler og rør af enhver art. Så de kan undgå skader og deraf evt. erstatninger. Jeg kan også lære dem at finde dybden på tingene. Der er 2 forskellige metoder til at gøre dette på. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk