KRÆFT UNDERSØGELSE 2014

Du har nu mulighed for en gratis jordstråleopmåling, hvis du bor i Jylland Nord. Nord for en linje fra Ringkøbing og til Aarhus.

Miljø- & jordstråleforeningen Danmark Afd. Jylland Nord udvider nu i 2015 undersøgelsen af børn med kræft (undtagen hudkræft) deltagere, som kan få en gratis opmåling, hvis nedenstående 4 kriterier er opfyldt.

  1. Moderen har under graviditeten og barnet efter fødslen boet i nuværende hus og sovet her langt de fleste gange.
  2. Du er under 18 år.
  3. Du/i er villig til at flytte sengepladsen til anvist sted.
  4. Du/i er villig til i 6mdr., mindst 1 gang om måneden kort at skrive om flytningen af sengen har haft indflydelse på dit helbred.

Den/de personer, der foretager opmålingen har tavshedspligt, så du forbliver anonym og ligeledes din adresse. Tegningen som offentliggøres. Her er jordstrålerne i sengepladsen korrekte, men er huset meget specielt udformet, udelades detaljer, så huset ligner mange andre.

Har du spørgsmål så kontakt mig. Orla S. Pedersen

Formålet med undersøgelsen er at vise jer og andre, at jordstråler med energi, er hovedårsagen til kræft. Men også at give den kræftramte meget større chance for at blive rask. Da jordstrålerne i sengepladsen tæller ca. 10 gange så meget som i vågen tilstand, er det jordstrålerne i sengepladsen, der i ca. 90% af kræfttilfældene (undtagen hudkræft) er årsagen til kræft. Ved at få flyttet sengepladsen til et godt sted jordstrålemæssigt, kan man forholdsvis hurtigt forhindre ny kræft i at opstå. Vores krop er jo fantastisk, så ved at komme ud af de kraftige energifelter, justeres de raske celler sig hurtigt ned på normal niveau energimæssigt, så der ikke opstår ny kræft ad denne vej. Den eksisterende kræft, er det ikke nok bare at flytte sengen, men den skal bekæmpes på andre måder. Lægeligt, alternative behandlere, kostmæssigt, psykisk, visualisering osv.

 

Tegningen til venstre. Dreng 4 år konstateret 3 tumor i nyrerne. Sovet her i 2 år. Den grønne markering er sengepladsen. Energi felterne er røde. Den brede +H (30m) tæller som 3 almindelige jordstråler og de 2 plus C rammer også i den øverste halvdel af sengen. Så det er en styrke som 5 jordstråler i alt. Vandåren koster generelt for meget på immunsystemet, hvorved jordstrålerne H og C får større indflydelse. Revnen i undergrunden (Jordforskydningen) er med til at øge strålings styrken også. Feltet i sengen betegner jeg som et meget kraftigt energi felt. Den stiplede grønne sengeplads er den jeg anbefaler, at der straks flyttes til. Klik på tegningen for at få den op i stor størrelse.

Tegningen til højre. Pige 4 år konstateret leukæmi. Sovet her i seng 3 i ca. 2 år. Efter konstatering af leukæmi flyttede hun heldigvis ind i seng 4 og lillebror fik seng 5. Seng 4 ville stå lidt bedre som vist med stiplet seng 4. Og lillebror bør straks flyttes til stiplet seng 5, for ikke at få samme problem. Strålingen i sengepladsen ligner næsten tegning 1. Seng 5 svækkes lidt  i den nederste halvdel af sengen af den gule -H. (Dobbeltsengen skal også flyttes til andet værelse)

 

 

Billedet til venstre. Pige fik konstateret tumor i hovedet, da hun var 7 år. Moderen fattede mistanke til, at der var noget helt galt med pigen, da hun var ca. 4 år gammel, for hun kunne pludselig få det meget dårligt. Jeg kan konstatere at pigens nuværende sengeplads kun er svagt bestrålet til plus siden (energisiden), så det er ikke her, tumoren er opstået. Derimod har moderen ligget i seng 2, fra hvor hun var ca. 1mdr. henne i graviditeten og til fødslen. Feltet her er så kraftigt, at jeg ikke er i tvivl om, at tumoren er startet her. Stiplet grønne seng 3 er hvor jeg anbefaler at pigens seng stilles. Kort tid efter fødselen flyttede de dobbeltsengen til andet sted (heldigvis).                                                    Tegningen til højre. Dreng 18år leukæmi for ca.1½ år siden. Sov i seng 1 ca. 2 år, så i seng 2 ca. ½ år. Derefter lidt mere i seng 1. Derefter i seng 3 ca. 1½ år, hvor leukæmien blev opdaget. Den brede røde jordstråle +H (30m og 100m.) tæller i styrke ca. som 6 almindelige jordstråler H og/eller C. Jordforskydningen forårsager at den kraftig jordstråle +H (30m. og 100m.) følger langs med kanten af jordforskydnngen inden den springer over. Derved bliver jordsstrålefeltet i seng 1 ekstremt kraftigt og seng 2 bliver helt dækket af denne brede stråle også. Heldigvis blev han flyttet ind i stuen på et rimeligt godt sted.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk