I 1993 lavede vi en undersøgelse Kræft = jordstråler ? Førsøg nr. 2. Det var en Case- kontrol undersøgelse på 40 opmålinger.

Peter Eriksen og jeg besluttede at prøve at foretage en blindtest, som skulle omhandle 40 steder. En henvendelse til Canserregisteret, om de ville være behjælpelig med udvælgelse af max. 40 kræfttilfælde i Nordjylland, lød lovende, indtil de hørte, at det drejede sig om jordstråler, så havde de desværre ikke tid. Jeg besluttede at annoncere efter en kræftgruppe og en kontrolgruppe, som skulle henvende sig hos formanden for Patientforeningen (NJ) Svend Aage Sørensen, som havde indvilget i at være koordinator og udvælge testpersonerne. Harald Svenningsen fmd. for Kræftens Forebyggelse (NJ) og Kim Bishoff, medlem af Kræftens Bekæmpelse lokalafd. Aalborg (deltog som privatperson) var kontrolpersoner, var med ved opmålingerne og sørgede for at Peter Eriksen og jeg ikke på nogen måde havde mulighed for at vide eller se, om det var en kræft eller kontrol sted. I kræftgruppen fangede vi 18 ud af 22 i kraftige plusfelter. Men desværre viste det sig, at i kontrolgruppen var det 13 ud af 18, der lå i kraftige plusfelter. Vi blev klar over problemet med kontrolgruppen allerede efter 6 opmålinger, men valgte at fortsætte af hensyn til deltagerne. Det viste sig, at de fleste af kontrolgruppen tidligere havde overvejet, at få opmålt for jordstråler og derfor havde meldt sig. Ligeledes har det vist sig ved en forespørgsel senere, at ikke mange af de 13 i  kontrolgruppen, som lå i kraftige felter, havde flyttet sengen hen til det sted, vi havde anbefalet. I april 1997 havde jeg fået at vide at 2 ud af de 13 personer nu havde fået kræft. Så det kunne være at undersøgelsen kunne bruges som en videnskabeligr bevis. 

Her i 2015 tog jeg ud til de fleste kontrolpersoner, for at finde ud af om der var opstået kræft hos nogle af dem og om deres helbredsmæssige tilstand. Ligeledes har jeg nu over 25 års erfaring og med nye opmålingsmetoder forbedret opmålingsteknikken og sikkerheden meget i opmålingerne. 

Vandårer har også en polaritet og styrke, som jeg ikke havde medregnet i 1993. Nu hvor jeg så har fået sat polariteten og styrken af vandårerne på tegningerne, har det forbedret visningen meget. Og med 5 kræft tilfælde i kontrolgruppen viser det et helt klart billede. Desværre kan jeg så ikke længere sige, at undersøgelsen holder "Videnskabeligt", da dette ikke blev lavet sammen med selve undersøgelsen i 1993, men tallene taler jo for sig selv. Da Miljø- & jordstråleforeningen Danmark er en forening hvor vi ikke sælger produkter og vores mål er, at alle får kendskab til jordstråler og så "mange" som muligt får lært at måle jordstråler, er der ikke nogen økonomisk insitiment til at fordreje eller forvanske resultatet.

 

Relative Risk = 22. Det svarer til mere end 95% større risiko for kræft ved at sove i kraftige jordstråler med plus (=energi) end ikke.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk